2016-ban is igénybe lehet venni az idén bevezetett szolgáltatásainkat!

2015. December 31.

A legfontosabb ez évi újdonság az Ezerjó Gyógynövénykertünk megnyitása a közönség előtt, és annak a gyakorlókerttel együtt való igénybevételi lehetősége ismeretterjesztési, oktatási célra oktatási intézmények, tanuló és turisták, látogató csoportok részére. Az érdeklődők honlapunkról részletesen tájékozódhatnak kínálatunkról!

Évente két nyílt napot szervezünk. A tavaszi egy gazdagabb programú kertnyitó ünnep játékokkal, bemutatókkal, szakmai előadásokkal, kulturális programokkal, büfével és vásárral, az őszi pedig családiasabb hangulatú, az örömteli együttlét érzetét erősítő játékokkal, foglalkozásokkal. Mindkét programra várjuk visszatérő és új vendégeinket!

Folytatjuk az építés és kertbővítés ideje alatt szüneteltetett tanfolyamainkat Algyőn az Ezerjóházban, 2016-ban Szegeden, Hódmezővásárhelyen és Makón is. Az Algyőn kívüli tanfolyamok gyakorlati foglalkozásai viszont mindig az Ezerjó kertben lesznek. Ezekről a tanfolyamokról honlapunkon szintén talál információkat.

Örömmel fogadunk minden véleményt, javaslatot, törekszünk arra, hogy programjaink összeállításával valós igényeket kielégítve az Önöknek legjobban tetsző kínálatot tudjuk nyújtani!