Tanfolyamaink

Az utóbbi 20 évben egyre fokozódó érdeklődés figyelhető meg a természetes gyógymódok iránt. Egyre több könyv, folyóirat cikk foglalkozik a témával, és az interneten is gombamód szaporodnak a témával foglalkozó honlapok és blogok. A természetes gyógymódok közül a hagyományos kínai gyógymódok is egyre népszerűbbek. A hallgatók a tanfolyamok elvégzéséről emléklapot kapnak, mely tartalmazza a képzés nevét, időtartamát, időpontját, helyét; az intézmény pontos megnevezését, felnőttképzési nyilvántartásba vételi számát, képzésért felelős vezetőjének aláírását; a hallgató nevét, valamint az Emléklap kiállításának pontos helyét és dátumát. Az emléklap nem jogosít gazdasági tevékenység végzésére. A tanfolyam megkezdésekor nyilatkozatot íratunk alá, amelyben ezt a tényt a részt vevők tudomásul veszik.

• Gyógynövényismeret tanfolyam

A gyógynövény boltokban, bioboltokban, webáruházakban gyógynövény-készítmények tömkelegét kínálják. A tájékoztatás gyakran hiányos vagy félreinformálja a kevésbé tájékozott keresőt. Az eligazodáshoz kívánjuk biztosítani a legalapvetőbb információkat, így azt hogy a tanfolyam részt vevője gyakorlatban hasznosítható ismereteket szerezzen a legfontosabb, alapvető gyógynövényekről, és azok otthoni használatáról.

• Képzési idő:

8x2 óra: elméleti foglalkozás.
      2 óra: gyógynövénykerti gyakorlat
      + gyógynövénytúra

• Reflexológia tanfolyam

Az akupresszúra, a pontnyomásos gyógyító módszer kiválóan alkalmas az egészség megőrzésére, a betegségek megelőzésére, az akut, és a nehezen kezelhető krónikus betegségek tüneteinek javítására. Kiválóan alkalmas fájdalomcsillapításra, általános nyugtatóként, a feszültség levezetésére, a testi-lelki összhang megteremtésére. Módszertana könnyen elsajátítható, és otthon is hasznosítható. A tanfolyam célja, olyan gyakorlati ismereteket adjon át a résztvevőknek, amelyeket otthonukban alkalmazhatnak egészségük megőrzésére, a betegségek megelőzésére, makacs tüneteik enyhítésére.

• HAMAROSAN: Egészségvédő ismeretek tanfolyam

A természetes gyógymódok közül sok olyan praktika, gyakorlati ismeret létezik már, amelyek alkalmasak az egészség megőrzésére, a betegségek megelőzésére, az akut, és a nehezen kezelhető krónikus betegségek tüneteinek javítására. Ezek kiválóan alkalmasak fájdalomcsillapításra, a lelki egyensúly visszanyerésére, általános nyugtatóként, a feszültség levezetésére, a testi-lelki összhang megteremtésére. Módszertanuk könnyen elsajátítható, és otthon is hasznosítható. A tanfolyam célja, olyan gyakorlati ismereteket adjon át a résztvevőknek, amelyeket otthonukban alkalmazhatnak egészségük megőrzésére, a betegségek megelőzésére, makacs tüneteik enyhítésére.

• HAMAROSAN: Akupresszúra tanfolyam

• AKCIÓK!!

Hozz magaddal még egy embert akció keretében kedvezményt adunk.
    Nyugdíjasok is kapnak kedvezményt. A két kedvezmény összevonható!
    3 hónapos aktív Ezerjófű tagság után a tanfolyam fél áron elérhető.

• A tanfolyamok időpontja és ára évenként eltérő lehet. Érdeklődni lehet e-mail-ben, telefonon, illetve személyesen az egyesüet megadott elérhetőségein. A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat megtalálják honlapunkon, a letöltések oldalon.