Termékeink

Egyesületünk gyakorlókertjében megtermő és a környékbeli gyűjtésből származó gyógynövényeket szakszerűen, kézműves gondossággal feldolgozzuk: szárítjuk, aprítjuk, és aromazáró üvegekben tároljuk. Az így létrejött készletből monoteákat, teakeverékeket, fűszereket, fűszerkeverékeket készítünk.

• Monoteáink

Az aktuális készlet függvényében 300 HUF / 30g

• Tea lista...

Borsmenta
      Fodormenta
      Bergamott illatú menta
      Citromfű
      Zsálya
      Édes üröm
      Csalán
      Mezei Zsurló
      Jázminpakóca (Sztívia)

• Teakeverékeink

Teakeverékeinket a legtöbbünk éltét keserítő problémák enyhítésére állítottuk össze. Mindegyikben egyesületünk tagjai által nagy odafigyeléssel, kézzel gyűjtött, betakarított, szárított, válogatott, tisztított, aprított gyógynövényeket kevertünk össze.

• Ezerjó teakeverék

Immunrendszerünk erősítéséért, a fertőzések gyors leküzdéséért.
      400 HUF / 30g
      Hat féle, gondosan válogatott, tisztított gyógynövény található ebben az illatos, kellemes ízű teában. Ezeknek a gyógynövényeknek: kamillavirág, hársfavirág, bodzavirág, citromfű, fodormenta, sztívia egymást erősítő gyógyhatása biztosíthatja, hogy immunrendszerünk megerősödjön, így megelőzhetjük a felső légúti fertőzéseket, vagy könnyebben leküzdjük azokat. Fogyasztása elsősorban ősztől nyár elejéig ajánlatos. A sztívia levélnek, amellett, hogy kellemesen édes ízt ad a teának, gyógyhatása sem elhanyagolható, hiszen más jótékony hatások mellett sok káros baktérium és vírus szaporodását gátolja, tehát nem csak az édesítés miatt van helye keverékünkben.

• Méregtelenítő teakeverék

Szerveink, szöveteink megtisztításáért.
      400 HUF / 30g
      Eben a teakeverékünkben olyan gyógynövényeket válogattunk össze, amelyek a kiválasztó szerveink, a vese és a máj regenerálásával és kíméletes serkentésével segítik a méreganyagok távozását a szervezetünkből a vizelettel és a széklettel. Aranyvessző, Cickafark, Csalán, Mezei zsurló, Kamilla Bodzavirág és Sztívia levél biztosítja, késő ősztől tavasz végéig szervezetünk megtisztulását. Fogyasztását 6 hetes kúraként ajánljuk. A kúrák között legalább 2 hét szünetet tartva. A Sztívia levélnek ebben a teakeverékben sem csak az édesítő szerep jut. Fogyasztása a vesére rendkívül kedvező hatást tesz. Teánk kóstoltatásakor mindenki megjegyezte, hogy fogyasztása kellemes, mert jóízű, és hosszú távon fogyasztva is jó közérzetet biztosít.

• Stresszoldó teakeverék

A stressz romboló hatásainak kivédéséért.
      400 HUF / 30g
      Citromfű, Levendula, Galagonya virágos ágvég, Jázmin virág és Sztívia levél keverékét azoknak ajánljuk, akik akár az otthoni, akár a munkahelyi viszonyok miatt folyamatos stressz hatásnak vannak kitéve. Fogyasztása csökkentheti a folyamatos feszültséget, és annak szerveinkre gyakorolt hatását. Nyugtatja a szívet, és csökkenti a gyomoridegességet. Segít az elalvásban, és a nyugodt éjszakai alvásban.

• Hűsítő teakeverék

A kánikula és a változó kor hatásainak csökkentésére.
      400 HUF / 30g
      A Citromfű, Borsmenta, Zsálya és Sztívia levél keveréke Segíthet a hőhullámok és a fokozott izzadás leküzdésében. Nyáron a nagy kánikulában kellemesen hűsítő hatású. A változó kor kellemetlen tünetei ellen is eredményesen használhatjuk.

• Monofűszereink

Az aktuális készlet függvényében 200 HUF / 15g

• Fűszer lista...

Bazsalikom
      Borsfű
      Majoránna
      Rozmaring
      Szurokfű
      Tárkony

• Fűszerkeverékeink

Fűszerkeverékeinket ételeink adalékanyag mentes ízesítése érdekében állítottuk össze. Mindegyikben egyesületünk tagjai által nagy odafigyeléssel, kézzel gyűjtött, betakarított, szárított, válogatott, tisztított, aprított gyógynövényeket kevertünk össze.

• Ezerjó fűszerkeverék

Húsok grillezés, sütés előtti pácolására, szószok fűszerezésére.
      200 HUF / 15g
      Összetétel: Bazsalikom, Borsfű, Kakukkfű, Szurokfű.

• Egyéb termékeink

Minden termékünk egyesületünk tagjai által nagy odafigyeléssel, kézzel gyűjtött, betakarított, szárított, válogatott, tisztított, aprított gyógynövények felhasználásával készített kézműves termék.

• Ezerjó fűszerolaj

Mártások, saláták ízesítésére, pácolásra.
      Oliva olajjal: 950 HUF / 2 dl
      Napraforgó olajjal: 750 HUF / 2 dl

• Ezerjó fűszeres almaecet

Levesek, saláták, főzelékek ízesítésére.
      750 HUF / 3 dl

• Körömvirág krém

A bőr szépségéért és egészségéért.
      450 HUF / 30 ml
      Mangalicazsírral és lanolinnal hagyományos eljárással készített krémünk különlegessége, hogy a körömvirág mellett ökörfarkkóró virág is van benne, mely kiváló bőrpuhító hatással bír. Javasoljuk kisebb sebek, horzsolások, ekcéma, aranyér okozta panaszok enyhítésére, illetve a sarok bőrkeményedéseire, berepedéseire is hasznos segítség. Geránium és levendula illatban kapható.

• Fekete nadálytő krém

Zúzódások, véraláfutások, ízületi és gerinc fájdalmak ellen.
      500 HUF / 50 ml
      Zúzódás, rándulás, ficam esetén a panaszok csökkentésére, csonttörés utáni gyorsabb regeneráció elősegítésére, véraláfutások felszívódásának meggyorsítására, valamint reumás fájdalmak enyhítésére ajánljuk bőrápolási céllal. Magas hatóanyag tartalmú krémünk Rozmaring illóolajjal készült. Csak ép bőrön javasolt az alkalmazása.

• Lándzsás útifű szirup

Légúti irritáció csökkentéséért.
      550 HUF / 100 ml
      950 HUF / 200 ml
      Maga a szirup barnacukorból és mézből készült. A lándzsás útifű mellett kakukkfű és fodormenta vizes kivonatát is tartalmazza a készítmény. Kiváló hurutoldó, köptető, a váladékot elfolyósítva segíti annak ürülését. Száraz köhögésnél pedig az ingerelt nyálkahártyát nyugtatja.

• Komlópárna

A pihentető alvásért.
      950 HUF / db
      Komlótoboz, levendula virág és citromfű töltetű párnánkat a nyugtalanul alvóknak ajánljuk. A komlópárnát éjszakára az ágyba, a fej közelébe kell helyezni. A párnából kiáramló illóolajok elősegítik a pihentető alvást..

• Az itt található árak csak tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk! A termékek árainak listáját letöthetik weblapunkról PDF formátumban. Érdeklődni és termékeinket megvásárolni lehetőségük van e-mail-ben, telefonon, illetve személyesen az egyesüet megadott elérhetőségein. Továbbá megrendelésüket leadhatják webes felületünkön is, a kínálatunk menüpont alatt.